Inbox7 online magazine

Funded by: Dutch Embassy in North Macedonia

In cooperation with several media outlets in North Macedonia, LAI was the main partner in the multi-lingual news online portal Inbox7 which was funded and supported by the Dutch Embassy in North Macedonia.
The following artciles were published by LAI’s co-founders Ms. Enisa Bajrami-Musai and Mr. Orhan Ceka

MAQEDONIA NË NATO,MISION I (PA)MUNDUR
PROJEKTE QEVERITARE DHE BORXH PREJ 443 MILION EURO
KULTURA NËN HIJEN E POLITIKËS
POLITIKA DHE RANGIMI UNIVERSITAR DËMTOJNË STUDENTËT
MISTERI I “BOMBËS” OPOZITARE
VAZHDON TRENDI I VARFËRISË NË MAQEDONI
DESPOTIZMI PARTIAK NË UNIVERSITETE, PENGON LËVIZJET STUDENTORE
DREJTIMET PROFESIONALE: TË KËRKUARA NË TREG, JOATRAKTIVE PËR NXËNËSIT
PROTESTAT – POROSITË DHE RREZIKU QË BARTIN
GROPA TË SANUARA, QARKULLIM EFIKAS
RDK DREJT ZBEHJES POLITIKE
REFORMA TË PAZBATUARA
EDHE FUNKSIONAR, EDHE PROFESOR UNIVERSITAR
NXËNËSIT ROMË DISKRIMINOHEN NË SHKOLLA
PRINDËRIT KUNDËRSHTOJNË VAKSINIMIN E OBLIGUESHËM
NEPOTIZMI PARTIAK, LEUKEMIA E ARSIMIT!
“AUTORËT FANTAZMË ” SHKRUAJNË MAGJISTRATURA DHE DOKTORATURA PËR STUDENTËT!
REAGIMI QYTETAR DHE PRIORITETET: PËR ÇKA DUHET TË PROTESTOHET?
NDOTJA E AJRIT GODET SHTATZËNITË E HERSHME
LIGJE, DËNIME DHE PROTESTA QYTETARE NË MAQEDONI
“JUGOHROMI” DREJT BISEDIMEVE PËR VENDOSJEN E FILTRAVE, MINISTRI IZAIRI NUK POSEDON INFORMACIONE
AKSIONET POLICORE NGJALLIN DILEMA NË OPINION
FLORIN BESIMI: KLINIKA E TETOVËS PO SHNDËRROHET NË QENDËR MODERNE MJEKIMI
VIDEO SHKALLA E NDOTJES SERIOZE – SHKAKTON SËMUNDJET E KANCERIT
HOROR NË GJINEKOLOGJINË E TETOVËS: RRITJE MASOVIKE E ABORTEVE SPONTANE (UPDATE)