March 2023

Promovim i librit “Paqe, Dashuri, Liri” në Universitetin e Tetovës

(Huazuar nga profili i UTsë në facebook) Instituti Alternativa Liberale i dhuroi disa kopje të librit “Paqe, Dashuri, Liri” për bibliotekën e Universitetit të Tetovës Instituti Alternativa Liberale, i përfaqësuar nga zonja Minire Ceka, sot i dhuroi disa kopje të librit “Paqe, Dashuri, Liri” për bibliotekën e Universitetit të Tetovës. Ky libër përfshin ese nga …

Promovim i librit “Paqe, Dashuri, Liri” në Universitetin e Tetovës Read More »

Promovim i librit “Paqe, Dashuri, Liri” në UEJL Tetovë

Shkruan: Arta Selmani Bakiu, UEJL Në South East European University (SEEU)promovuam librin “Paqe, dashuri dhe liri”. Konglomerat i shkrimeve që eksplorojnë kryqëzimin e lirisë personale dhe lirisë politike. Redaktuar nga aktivisti dhe shkrimtari liberal, Tom Palmer, i cili diskuton vlerën e të drejtave individuale, rëndësinë e bashkëpunimit paqësor dhe rolin e qeverisë së kufizuar në …

Promovim i librit “Paqe, Dashuri, Liri” në UEJL Tetovë Read More »